Laptop Laidback opvouwbare laptop bedtafel

Geen producten gevonden...
Heeft u last van rug-, nek- en schouderpijn bij het werken op een laptop? Vermoeide ogen die proberen te focussen op het scherm? Pijn in de polsen en handen bij het bedienen van het toetsenbord? Of voelt uw laptop ook zo warm aan op uw schoot? Maak kennis met de door ons ontwikkelde laptoptafel voor comfortabel liggend computeren.

 
Onze gepatenteerde laptoptafel Laptop Laidback is de manier om ontspannen liggend te computeren. De laptoptafel is ontworpen voor hen die de laptop in liggende positie moeten gebruiken vanwege lichamelijke klachten en/of medische oorzaken. De Laidback tafel is een onmisbaar hulpmiddel voor gebruikers die gehandicapt zijn, kampen met rugproblemen, of anderzijds gedwongen aan bed gebonden zijn. Naast deze onvrijwillige optie voor liggend computeren zijn er natuurlijk ook veel mensen die willen computeren in een comfortabel liggende houding. Voor beiden situaties is dit product een perfecte oplossing.

 
De laptoptafel kan gebruikt worden in bed, op de bank of in een ligstoel. De Laptop Laidback is volledig verstelbaar (voor maximaal comfort), gemakkelijk op te ruimen en draagbaar. Door de instelbaarheid van de hoek en de hoogte kunt u de ellebogen op het bed laten rusten. Een ontspannen werkhouding omdat u niet steeds de armen hoeft op te tillen om te typen.

 
Het gebruik van een laptop in bed kan tot problemen leiden, bijvoorbeeld omdat het kussen de luchtverversing via de ventilator blokkeert. Daardoor kan de laptop oververhit raken en in de fik vliegen - iets wat overigens alleen bij hoge uitzondering gebeurt.


Waarom Laptop Laidback?
 
Geschikt voor alle merken laptops 
 
Laptop in de juiste werkpositie instelbaar  
 
Ontworpen voor maximum comfort (elleboog in rust)
 
Geen warmte op schoot en benen
 
Veel gebruikt door mensen met gezondheidsproblemen
 
Betere ventilatie voor laptop
 
Lichtgewicht en draagbaar
 
Zonder gereedschap eenvoudig te monteren en demonteren 
 
Gefabriceerd uit hoogwaardig ABS en glasvezel
 
Ook geschikt voor tablets (iPad), zie foto's

 
 

De Laptop-Laidback wordt door ons bedrijf zelf geimporteerd en uit voorraad leverbaar.


Laptop Laidback opvouwbare laptop bedtafel
Lees meer
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »