Over Laptopcomfort

LaptopComfort.nl is een webshop van Krijnen eSolutions, al jaren werkzaam in detailhandel en dienstverlening.

In de loop van de tijd ontstond vanuit eigen interesse en contacten een uniek assortiment van laptop accessoires w.o. Lounge-Book laptoptafels, Laptop Laidback en autolaptophouders. 
In mei 2010 besloten we om dit assortiment aan te bieden op LaptopComfort.nl om zo de artikelen te kunnen aanbieden rond het laptop en tablet gebruik thuis en onderweg. Vanuit deze basis blijven we op zoek naar goede oplossingen om het laptop gebruik aangenamer te maken. 
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, handige en innovatieve accessoires. Een aantal artikelen importeren we zelf. We streven ernaar om alle artikelen eerst zelf te testen en te gebruiken. Dit is mogelijk door het aantal merken en varianten te beperken. Het is onze overtuiging dat we u dan optimaal kunnen adviseren. Op deze website besteden we veel aandacht aan een complete informatie over het artikel. Niet alleen de technische details maar ook de voordelen in het gebruik. Heeft u vragen over een artikel dan beantwoorden we die graag. 
Meer informatie over LaptopComfort.nl leest u bij onze contactgegevens. LaptopComfort.nl is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Waarom kopen bij Laptopcomfort?

Gebruiksvriendelijke website
Snelle levering (verzending in principe elke werkdag, PostNL tracking mogelijk)
Meerdere betalingsmogelijkheden
Webshop Keurmerk
Breed Assortiment
Goede communicatie, korte lijnen
Duidelijke leveringsvoorwaarden
Expertise in gebruik assortiment
95% uit voorraad leverbaar
In bedrijf sinds mei 2010!


 LaptopComfort.nl heeft Webshop Keurmerk
De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten webwinkels zijn verplicht te voldoen aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en aan de Keurmerk-code. De Stichting Webshop Keurmerk stelt zich mede ten doel het vertrouwen van consumenten ten aanzien van internetaankopen, per telefoon, catalogus en post te vergroten. Lees hier de Webshop Keurmerk Code.


Webshop Keurmerk winkels voldoen aan de onderstaande voorwaarden:
U kunt veilig betalen
U weet zeker bij welk bedrijf u winkelt
Uw privacy is gewaarborgd
Er is sprake van onafhanklijke geschillenbemiddeling
De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen i.p.v. de wettelijke 7 dagen

Met andere woorden, u koopt veilig en betrouwbaar op internet.

Laptopcomfort.nl is sinds mei 2010 aangesloten bij Webshop Keurmerk

(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »