Betaalmethoden

LaptopComfort.nl heeft verschillende betaal mogelijkheden.

NederlandVooruitbetaling per Bank : u ontvangt in de bevestigings email onze bankgegevens. Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van LaptopComfort.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven. Houdt rekening met 1-3 werkdagen overboektijd.

Betaling met IDEAL: u kunt direct met uw eigen bankpas betalen met onze beveiligde betaalprovider Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij LaptopComfort.nl volledig gratis.

Betaling met Credit Card: Visa of Mastercard.
Wij accepteren Visa en Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Voor credit card geldt een toeslag van 2% op de aankoop vanwege de (nog) hogere credit card betaalkosten.Betaal na ontvangst
Achteraf betalen met de betaalmethode van MultiSafepay, Betaal na Ontvangst.
U ontvangt een digitale acceptgiro en kunt zo uw online aankoop na ontvangst achteraf betalen.

- Meest klantvriendelijke betaalwijze.
- Eerst ontvangen, bekijken en dan pas betalen.
- Eenvoudig betalen zonder gebruik van kaartreaders en bankpassen.
- Geeft een betrouwbare en veilige uitstraling.
- Zelf bepalen wanneer factuur betaald wordt binnen de gestelde termijn (15 dagen).
- Door eenvoud van betalen ook geschikt voor mobiele betalingen.

De kosten van Betaal na Ontvangst zijn €1,50 plus 4% van uw aankoopbedrag. De minimum besteding is € 15 en maximaal kan € 200 besteed worden.

De bestelling wordt direct verstuurd. U krijgt een betaalverzoek van MultiFactor met daarin een betaallink. Aan het niet tijdig betalen aan Multifactor zitten extra kosten verbonden. Zie daarvoor de email.

PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt 1% kosten gerekend. Meer info over PayPal.

Zakelijke afnemers
Wilt voor uw bedrijf één of meerdere artikelen aanschaffen en/of kunt u niet direct betalen met onze aangeboden betaalmogelijkheden? Informeer naar onze mogelijkheid om op rekening te bestellen. 
Voor betalen op rekening gelden aanvullende voorwaarden.
Voor betalen op rekening dient de klant een aanvraag voor krediet bij Laptopcomfort.nl te doen. De eerste bestelling zal altijd per vooruitbetaling geschieden. Laptopcomfort.nl  is gerechtigd om bij alle bestellingen kredietinformatie op te vragen. De uitstaande krediet bij zakelijke klanten zal te allen tijde maximaal €500 bedragen.
Openstaande bedragen dienen te worden voldaan voor de vervaldatum, standaard 14 dagen na factuurdatum. Laptopcomfort.nl zal voor elk openstaande factuur na vervaldatum 1,5% in rekening brengen. Betalingen zullen altijd worden geboekt tegen de oudste uitstaande facturen, ongeacht bij de betaling vermelde omschrijving.
In geval van in gebreke blijven is Laptopcomfort.nl gerechtigd de factuur ter incasso aan te bieden. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de afnemer. Tevens is Laptopcomfort.nl  gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.
Levering op rekening is alleen mogelijk in Nederland en aan bedrijven met een KVK-inschrijving.

België

Betaling per Bank : u ontvangt in de bevestigings email onze bankgegevens. Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven.

Betaling met Mister Cash: U betaling wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Mister Cash, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden.

Betaling met Credit Card: Visa of Mastercard.
Wij accepteren Visa en Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Voor credit card geldt een toeslag van 2% op de aankoop vanwege de hogere betaalkosten.

PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt 1% kosten gerekend.


BTW-vrijstelling: Ondernemers in België die in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer kunnen een bestelling plaatsen zonder 21% BTW. Hierdoor kunt u direct voordeliger bestellen zonder de BTW te moeten voorfinancieren.
Onze webshop kan dit automatisch afhandelen. Mits u de landenkeuze, bedrijfsnaam en BE-nummer correct invult. U ziet dan uw bestelling zonder BTW (BTW verlegd) verschijnen. Emounting moet als BTW-plichtige het BE-nummer controleren op de juistheid. Bij versterking van het onjuiste BE-nummer moeten wij alsnog de BTW in rekening brengen.

Deutschland
Mit Giropay zahlen Sie im Internet einfach, schnell und sicher per Online-Überweisung. Wenn Sie in einem Online-Shop giropay als Bezahlverfahren wählen, werden Sie zum Online-Banking Ihrer Bank oder Sparkasse geleitet. Hier melden Sie sich wie gewohnt mit Ihrer Kontonummer und PIN an. Das System zeigt automatisch eine Überweisung an, die alle Details des Kaufs enthält: Rechnungsbetrag, Verwendungszweck und Bankverbindung des Händlers. Durch Eingabe einer TAN autorisieren Sie die Überweisung. Sie erhalten im dritten und letzten Schritt der giropay-Überweisung eine Bestätigung über die erfolgreiche Zahlung, die Sie sich ausdrucken können.
(0)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »